Training: Social Advertising

Maak kennis met de wondere wereld van Social Advertising

Elke dag zijn er wereldwijd miljarden mensen die gebruik maken van social media. Sommigen simpelweg omdat ze willen zien wat hun vrienden doen, anderen om te zien wat hun favoriete merken, zangers of atleten doen. Genoeg gebruikers dus. Daarnaast verzamelen de social media platformen ontzettend veel klantdata, waarmee jij gericht kunt targeten op jouw doelgroep. Met social media kun je een enorme bekendheid creëren waarmee jouw conversies de lucht in schieten. Hoe? Dat leer je tijdens onze training.

Resultaat

Na het volgen van deze training

  • Weet je je welke social media platforms er zijn en welke het meest waardevol zijn voor jouw organisatie.

  • Weet je hoe je social media advertising accounts kunt opzetten en inrichten.

  • Weet je welke campagne structuren er zijn en welke het beste aansluiten op jouw doelen.

  • Weet je welke soorten advertentietypen er zijn en hoe je deze efficiënt kunt inzetten.

Programma

  • Introductie: wat is social advertisement en wat kun je ermee?

  • Platforms: welke social media platforms zijn er, waar dienen ze voor en welke kun je het beste inzetten om je doelen te behalen.

  • Campagne- en advertentie structure: welke structuren zijn er en welke passen bij jouw organisatiedoelen?

  • Biedstrategieën : wat zijn biedstrategieën en hoe gebruik je de juiste strategie voor jouw campagne.

  • Aan de slag: wat heb je nodig om aan de slag te gaan met social advertising? Hoe regel je de accounts in?

  • Praktische tips en tricks.

Voor wie

Deze training is geschikt voor beginners op het gebied van social advertising. Je leert aan de slag te gaan met de basics en krijgt handvatten om de juiste kennis toe te passen. Deze training omvat alle relevante sociale platformen. Ben je op zoek naar een training die dieper ingaat op specifieke kanalen? Check dan onze andere trainingen, bijvoorbeeld de Facebook en Instagram advertising training

Wie is de trainer?

Ik ben Tom Meulders, 32 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Ik heb ruim 7 jaar ervaring in social advertising en een brede kennis op het gebied van digitale marketing. Dankzij Coolblue kan ik mijzelf expert op dit gebied noemen en help ik nu als freelancer talloze bedrijven.

Ik werk voor verschillende merken en heb al meerdere bureaus ondersteund met het adverteren op social media. Projecten variëren van het realiseren van conversies tot aan grootschalige merkcampagnes. Dit allemaal in samenwerking met uiteraard Facebook maar ook met verschillende specialisten in andere vakgebieden.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dag (6 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Lunch en studiemateriaal zijn inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

6 uur

9:30 - 16:30

Utrecht

Nederlands

595 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over Social Advertising? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.