Incompany & maatwerk

Het is cruciaal om de skills van jou en je team te ontwikkelen. Wanneer je eindelijk denkt de juiste training gevonden te hebben, sluit deze eigenlijk helemaal niet zo goed aan op de behoeften van het team. Veel theorie, weinig praktische oplossingen. Herkenbaar, toch? Maak kennis met onze Incompany trainingen. Niet alleen zijn deze trainingen aangepast op de behoeften van jouw team, ze worden ook nog eens gegeven door echte vakmensen die precies weten hoe de huidige markt eruit ziet. Hierdoor kun je morgen aan de slag met wat je vandaag geleerd hebt.

Met onze Incompany trainingen gaan we eerst met je om de tafel om te kijken waar de ontwikkelings behoefte ligt en belangrijker nog, waar niet? Onze trainers weten heel goed wat voor jouw belangrijk is en zullen de trainingen hierop aanpassen. Bijscholing op interne cases en theorie en training van de beste vakexperts: dat is waar onze incompany trainingen voor staan.

Daarnaast vinden we het belangrijk om de flexibiliteit van onze incompany trainingen te waarborgen. Virtuele trainingen, training op kantoor of een externe locatie? Het kan allemaal. Hetzelfde geldt voor de samenstelling van de training. 

Vrijwel al onze trainingen kunnen getransformeerd worden tot een op maat gemaakte incompany training. 

  • Digital growth marketing: of het nu neerkomt op strategie, theorie, tooling, optimalisatie of het analyseren van kanalen en resultaten. Growth marketing in de breedste zin van het woord.

  • Conversie optimalisatie, zowel technisch als visueel. Denk aan onderwerpen als A/B testing, segmentatie, content optimalisatie of screenflow recordings. 

  • Marketing automation: tool selecties, intergraties, segmentaties, alles is mogelijk. 

  • Business intelligence, in de breedste zin van het woord.

Wil je sparren over welke incompany training het beste bij jou en je team past?

Renee neemt graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem zelf contact op via hello@therebootsociety.com of 085-000 3864.

Offerte aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.