Training: SEO

Verbeter je organische zoekresultaten door middel van SEO

Dat Search Engine Optimization (SEO) een hele krachtige manier is om meer bezoekers te genereren, weet je waarschijnlijk al een tijdje. Het grootste voordeel van SEO is dat - mits je de juiste strategie toepast - je ontzettend veel organisch (lees: zonder te betalen voor klikken) verkeer kunt binnenhalen. Het is cruciaal om je in SEO te blijven verdiepen, aangezien de algoritmen voortdurend worden aangepast. Tijdens deze training leer je de belangrijkste aspecten van het vak en krijg je handvatten om je SEO-kennis te blijven ontwikkelen.

Resultaat

Na het volgen van deze training

 • Begrijp je wat de 3 belangrijkste SEO pijlers zijn en waarom ze zo belangrijk zijn.

 • Snap je waarom je niet meer om ‘keywords’ ofwel zoekwoorden heen kan.

 • Ben je in staat om je eigen zoekwoorden onderzoek te doen.

 • Ken je de belangrijkste content ranking factoren.

 • Kan je direct aan de slag met het schrijven van je eigen SEO teksten.

Programma

 • Introductie: wat is SEO en wat kun je ermee?

 • Zoekwoorden: wat zijn zoekwoorden en waarom spelen deze zo’n grote rol binnen SEO?

 • Zoekwoord onderzoek: waarom zijn zoekwoorden (keywords) zo belangrijk voor SEO en hoe doe je zelf een zoekwoorden onderzoek? Samen met de trainer ga je actief aan de slag met het doen van een zoekwoorden onderzoek.

 • Ranking: wat zijn de belangrijkste ranking factoren en hoe kan ik hier mee aan de slag?

 • Content: hoe redigeer je content voor SEO?

 • Praktische kennis: leren doe je door te doen. Na de theorie zal er ruim de tijd zijn om zelf te experimenteren met het schrijven van een SEO tekst.

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die meer wil weten over SEO en hoe dit binnen hun eigen content in praktijk te brengen. Ondanks dat deze training een introductie is, ranken wij hem wel op ‘specialist-level’. Professionele marketeers (content-, online marketeers, copywriters, etc.) die zich willen verdiepen in SEO zullen dan ook zeker veel aan deze training hebben. 

Wie is de trainer?

Jordi is de koning van SEO binnen ‘The Reboot Society’. Met zijn ervaring in SEO krijgt hij zelfs de grootste digibeet hoger in Google met eigen geschreven content. Zijn streven is het zo opleiden van werknemers dat het bedrijf met de dag beter scoort op organische resultaten. Jordi draait zijn hand niet om voor het geven van interne SEO trainingen. Vele copywriters, content marketers en andere specialisten binnen ‘The Reboot Society’ hebben al hun SEO kennis van ‘the king himself’. Hij haalt dan ook veel voldoening uit het delen van zijn kennis. Als je hem niet tegenhoudt praat hij gemakkelijk nog uren door na de training! 

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dag (6 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Lunch en studiemateriaal zijn inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

6 uur

9:30 - 16:30

Utrecht

Nederlands

595 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over SEO? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.