Training: Funnel optimalisatie voor staffing organisaties

Verbeter de touchpoints binnen je kandidaatreis

Als recruitment marketeer of specialist arbeidscommunicatie, ben je vaak geneigd om je blind te staren op het verhogen van de instroom van nieuwe kandidaten. Stel, je vacatures worden bekeken en je hebt ook best wat kandidaten in de pijplijn. Maar je krijgt het niet altijd voor elkaar om deze kandidaten om te zetten naar nieuwe collega’s. Balen! Wij weten dat het nog belangrijker is dat dit talent ook daadwerkelijk converteert. Je hebt immers (vaak) betaald om hen aan te trekken, ze vallen hoogstwaarschijnlijk binnen je doelgroep én je hebt ze al weten te triggeren. Tijdens deze training leer je hoe je door het evalueren en aanpassen van je touchpoints je conversieratio kan verhogen, gericht op de staffing branche. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Resultaat

Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen, dat jij na het volgen van onze training wegloopt met kennis over:

  • Het definiëren van welke touchpoints waar je de meeste impact kan maken.

  • Het gebruik van data om de potentie van deze touchpoints in kaart te brengen.

  • Hoe je op een gedegen manier de UX, content of aanbod kunt aanpassen op jouw specifieke doelgroep. 

  • Het inzichtelijk maken in hoeverre je propositie aansluit op de behoeften van je doelgroep.

  • Hoe je het conversieratio op verschillende touchpoints kan verhogen.

Daarnaast geven we je genoeg handvaten mee, zodat je de dag na de training direct aan de slag kan. Bij The Reboot Society zijn we niet alleen van het inspireren, maar willen we dat jij direct aan de slag kunt.

Programma

We hebben een goedgevuld programma voor je klaarstaan. Je leert alle ins & outs over funnel optimalisaties.

  • Het valideren van persona’s met kandidaat interviews.

  • Hoe kun je content- en vacatureteksten optimaliseren?

  • Hoe blijf je landingspagina’s doorontwikkelen en testen?

  • Wat is de Employer Proposition Canvas en waarom is deze zo belangrijk?

Voor wie

Deze training is voor iedereen die meer dan één jaar in het vakgebied van recruitment en/of arbeidsmarktcommunicatie zit. Je bent nieuwsgierig, gericht op innovatie en werkt nu al met Google Analytics en/of andere databronnen. En, niet onbelangrijk, je wilt vooroplopen in de komende state-of-the-art van recruitment.

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dag (6 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Lunch en studiemateriaal zijn inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

28 nov 2022

1 dag

9:30 - 16:30

Utrecht

Nederlands

595 EUR

Schrijf je nu in!

7 mrt 2023

1 dag

9:30 - 16:30

Utrecht

Nederlands

595 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over Funnel optimalisatie? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.