Training: Conversie optimalisatie

Creëer inzicht, overzicht en vooruitzicht met behulp van conversie optimalisatie

Je wilt je conversies een boost geven. Maar waar te beginnen? Je kent het waarschijnlijk wel, iedereen in je omgeving heeft er een stellige mening over. Pagina moet anders! Knop moet anders! Tja. En nu? Testen natuurlijk! Binnen het onderwerp conversie optimalisatie geven we je handvatten hoe en waar te beginnen met data analyseren en hoe je je groeipotentie transparant maakt. Daarna overtuig je iedereen met je inzichten.

Resultaat

Na het volgen van deze training

 • Weet je wat conversie optimalisatie inhoudt.

 • Weet je waar en hoe je conversie optimalisatie kunt toepassen.

 • Kun je een full funnel scan maken en dit omzetten in een business case.

 • Kun je een hypotheses opstellen en deze omzetten naar experimenten.

 • Weet je welke tools je kunt gebruiken om je experimenten op te zetten.

Programma

 • Introductie: wat is conversie optimalisatie?

 • Wat zijn het doel, de taken en de verantwoordelijkheden van een conversie specialist?

 • Wat zijn de benodigde tools en tracking om te kunnen analyseren en experimenteren?

 • De uitvoering van een full funnel scan en business case.

 • Hypothese backlog maken.

 • Hypotheses omzetten naar experimenten.

Voor wie

Deze training is voor junior- en medior marketeers, conversie specialisten, copywriters en marketing managers die conversies het stadion uit willen trappen. De training omvat naast een hoop praktische kennis ook een uitgebreide introductie: ervaring op het gebied van conversie optimalisatie is dus niet vereist.

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Lunch en studiemateriaal zijn inbegrepen. Schrijf van te voren alvast wat dingen op die je wil testen en Onderzoek even welke tools je al tot je beschikking hebt. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer om je leerdoelen te bespreken.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

1 dag

9:30 - 16:30

Utrecht

Nederlands

595 EUR

Maatwerk& incompany

Samen met je collega's meer leren over Conversie optimalisatie? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.