The Reboot Society Roast

Je hebt een (nieuwe) website, je analyseert je website data uitvoerig, voert verbeteringen door en plaatst regelmatig nieuwe content: de succesformule voor een goede website. Toch zijn er altijd dingen die je over het hoofd ziet. Denk aan een irritante banner, slecht werkende filters of minimale productinformatie. Je vraagt je regelmatig af wat je nog zou kunnen verbeteren om je conversie te verhogen, maar je ideeën raken op. Tijd voor een frisse blik, of zoals wij het liever noemen: The Reboot Society Roast.

De zure appel die je iedereen gunt. Tijdens onze roast kun je een flinke dosis feedback verwachten met betrekking tot je website, je nieuwsbrief of je socials: afhankelijk van het kanaal dat je wilt verbeteren. Onze roasts zijn niet in het leven geroepen om vrienden met je te worden, al gaan we je zeker helpen om jouw website naar een hoger niveau te tillen. Geen sugarcoating dus. We laten een team van vakexperts jouw website uitvoerig beoordelen op alle relevante aspecten voor conversieoptimalisatie. Denk aan technische vereisten, UX, productinformatie, navigatie en bereikbaarheid. Wat gaat goed (ja, de positieve punten benadrukken we natuurlijk ook maar al te graag), wat kan beter en wat zijn absolute no-go’s waar je vandaag nog mee aan de slag moet? Naast de roast zullen we je ook voorzien van passende adviezen. Je gaat dus niet alleen naar huis met de mededeling dat je paginasnelheid zo langzaam is dat zelfs schildpadden er ongeduldig van worden, je weet nu ook wat je kunt doen om je paginasnelheid als de wiedeweerga te verbeteren.

Meer informatie over hoe we jouw organisatie kunnen roasten? Renee neemt graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem zelf contact op via hello@therebootsociety.com of 085-000 3864.

Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.