Training: Vacatureteksten schrijven

Trek meer talent aan met de juiste vacatureteksten

Het schrijven van een goede vacaturetekst is een vak apart. Je moet de kandidaten naar je vacature weten te krijgen, de juiste tone of voice weten te vinden om kandidaten te interesseren, veel relevante informatie verwerken in een kleine lap tekst en alsof dat nog niet genoeg is: testen en evalueren. Want hoe weet je anders of alle bloed, zweet en tranen die je in de vacaturecontent hebt gestopt ook daadwerkelijk wat opleveren?

Resultaat

Na het volgen van deze training

  • Weet je hoe je ervoor zorgt dat je meer weergaven krijgt op je vacatures.

  • Weet je kandidaten sneller over de drempel te trekken om te solliciteren.

  • Weet je welke aspecten van cruciaal belang zijn bij het schrijven van een goede vacaturetekst.

  • Weet je hoe je experimenten kunt uitvoeren om je vacatureteksten te optimaliseren.

Programma

  • Introductie vacatureteksten schrijven: waarom is de juiste vacaturetekst zo belangrijk?

  • Kandidaatfunnel: welke stappen doorlopen kandidaten alvorens in dienst te treden en waarom is dit relevant voor het schrijven van de juiste vacaturetekst?

  • Vacature vindbaarheid: waar komen kandidaten vandaan en hoe zorg je ervoor dat jouw vacature beter zichtbaar is?

  • Vacaturetekst schrijven: hoe schrijf je een pakkende introductie, een sterk middenstuk en een goede, overtuigende afsluiter?

  • Experimenteren met vacatureteksten: hoe zet je experimenten op en wat is het belang hiervan?

Voor wie

Deze training is voor alle marketeers die werkzaam zijn in binnen recruitmentbranche. De training omvat praktische kennis, maar ook een uitgebreide introductie: ervaring voor het volgen van deze training is dus niet vereist.

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dag (6 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Lunch en studiemateriaal zijn inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

3 uur

9:30 - 12:30

Utrecht

Nederlands

295 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over het schrijven van vacatureteksten? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.