Training: Talentpooling

Neem de touwtjes in handen met je eigen talentpool

Je wilt de allerbeste kandidaten vinden voor je organisatie, dat begrijpen wij maar al te goed. En niet alleen wil je ze vinden, nee, je wilt ze binnen jouw organisatie hebben. Tijd om te werken aan je talentpool. Een talent pool is een database met potentiële kandidaten voor vacatures. Een goed onderhouden talentpool biedt talloze voordelen met betrekking tot je kandidaat management. Zo kun je je kandidaten beter benaderen, processen beter timen en meer geschikte kandidaten vinden. In deze tijd wil je juist investeren in de kandidaten die je al kent. Hoe? Dat leer je tijdens deze training.

Resultaat

Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen, dat jij na het volgen van onze training wegloopt met kennis over:

 • Wat goed kandidaat management inhoudt en welke factoren een rol spelen.

 • Hoe je jouw eigen unieke database met kandidaten kunt opstellen en managen.

 • Hoe je door talentpooling het aantal plaatsingen kunt verhogen en de “time to hire” kunt verkorten.

 • Hoe je overzicht, inzicht en vooruitzicht creëert met betrekking tot je kandidaat management.

 • Uiteenlopende kandidaatprofielen. Je leert deze om te zetten naar persona’s en je weet persona’s om te zetten naar doelgroepen voor je growth kanalen.

 • Hoe je inzicht krijgt in het verbeteren van de kandidaat reis binnen jouw organisatie.

Daarnaast geven we je genoeg handvaten mee, zodat je de dag na de training direct aan de slag kan. Bij The Reboot Society zijn we niet alleen van het inspireren, maar willen we dat jij direct aan de slag kunt.

Programma

Hoe zet je een talentpool op en wat kun je er precies mee? Tijdens deze training vertelt grandmaster Jeffrey jou alles wat je moet weten om morgen te kunnen beginnen. 

 • We starten met de basis: Wat is een talentpool en waarom is deze zo belangrijk?

 • Doelen stellen: wat wil je bereiken met deze training en wat is hier voor nodig.

 • Focusprofielen: hoe definieer je deze en wat is de juiste manier om deze om te zetten naar persona’s en doelgroepen?

 • Kandidaatreis: hoe ziet de kandidaatreis eruit binnen jouw organisatie, wat zijn de touchpoints en waar liggen kansen voor optimalisatie?

 • Implementatie: stap voor stap uitgelegd hoe je een talentpool implementeert.

 • Communicatie: hoe communiceer je met je talentpool? Wat is de juiste manier voor het onderhouden van contact en het timen van plaatsingen? Welke kanalen gebruik je?

 • Automatiseren: welke functies kun je automatiseren binnen je talentpool om sneller en efficiënter te werken? Wat is hier voor nodig?

Voor wie

Deze training is relevant voor iedereen binnen de recruitmentbranche. Ben je (deels) verantwoordelijk voor het vinden van nieuwe collega’s of de recruitment markerting? Dan is talent pooling interessant voor jou! Daarnaast heeft ieder die de talentpool binnen zijn/haar organisatie wilt uitbreiden, iets aan deze talent pooling training. Ervaring binnen de recruitmentbranche is dus geen vereiste. Enige kennis van kandidaatmanagement wel.

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een halve dag (3 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Studiemateriaal is inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

8 dec 2022

3 uur

9:30 - 12:30

Utrecht

Nederlands

250 EUR

Schrijf je nu in!

4 apr 2023

3 uur

9:30 - 12:30

Utrecht

Nederlands

250 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over talentpooling & kandidaatmanagement? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.