Training: de Metaverse

De toekomst van onze digitale wereld

De Metaverse. Grote kans dat het nog niet zo gek lang geleden is dat je hier voor het eerst wat over hoorde. De opkomst van de Metaverse is een van de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale wereld, maar daarmee ook een van de meestbelovende. Onze Metaverse grandmasters nemen je mee in de nieuwe wereld. Wat is het? Wat kun je ermee? Hoe gaat het voor verandering zorgen? Laat je inspireren tijdens onze Metaverse training.

Resultaat

Na het volgen van deze training:

  • Weet je precies wat de Metaverse is en wat je ermee kunt.

  • Ben je geïnspireerd door de mogelijke toepassingen van de Metaverse.

  • Heb je een duidelijk beeld van de kansen en bedreigingen binnen de Metaverse.

  • Heb je daarnaast een kraakhelder beeld van wat deze ontwikkeling voor jou betekent.

Programma

  • Introductie: wat is de Metaverse?

  • Praktijkvoorbeelden: hoe ziet de Metaverse er in de praktijk uit?

  • Wat zijn de mogelijke kansen bedreigingen van de Metaverse?

  • Wat is er nodig om deel uit te maken van deze nieuwe digitale ontwikkeling?

  • Hoe pas ik de mogelijkheden van de Metaverse zelf toe?

Voor wie

Deze training is voor vrijwel iedereen die geïnspireerd wilt worden rondom de Metaverse. Voor elke digitale geek die meer wilt leren over deze nieuwe wereld. Ervaring op het gebied van de Metaverse is geen vereiste.

Wie is de trainer?

Nog voordat Peter Jackson de LOTR van Tolkien populair maakte, rockte Aragorn zijn naam al. Hij is van nature een Early-Adopter, met een enorme passie voor tech: Crypto, AI, AR, VR, transhumanisme en de Metaverse. De kans is groot dat Aragorn het al heeft gebinged voordat mensen er überhaupt van hebben gehoord. Een LinkedIn alumni, voorheen openbaar spreker en Social Selling Doctor: hij is nu toegewijd aan het liefdeskind van al deze technologiëen, het YourOpenMetaverse Platform.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dag (6 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Studiemateriaal is inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

1 dag

9:30 - 16:30

Utrecht

Nederlands

595 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over de Metaverse? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.