Training: Jobboard marketing

Trek meer talent aan met behulp van jobboard marketing

Als recruiter of recruitment marketeer is het ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden die jobboards bieden. Op dit moment is jobboard marketing zelfs dé meest geprezen manier voor het aantrekken van nieuw talent. Veel jobboards hebben een enorme naamsbekendheid en een groot bereik, waar jij goed gebruik van kunt maken. Na deze training weet je precies hoe je jobboards efficiënt kunt inzetten voor het aantrekken van kandidaten. Ben jij klaar om nieuwe talent aan je te binden?

Resultaat

Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen, dat jij na het volgen van onze training wegloopt met kennis over: 

  • Hoe de kandidaatreis binnen jobboard marketing eruit ziet.

  • Welke verschillende jobboards er zijn en hoe je deze kunt gebruiken.

  • Hoe je van A-Z hoe je een jobboard campagne opzet.

  • Het briefen van jouw collega’s op het aanmaken van nieuwe feeds.

Daarnaast geven we je genoeg handvaten mee, zodat je de dag na de training direct aan de slag kan. Bij The Reboot Society zijn we niet alleen van het inspireren, maar willen we dat jij direct aan de slag kunt.

Programma

In de training Jobboard marketing zorgen wij dat je een flinke bak aan kennis krijgt. Het programma is met zorg samengesteld door grandmaster Jeffrey.

  • Welke jobboards zijn er en waar dienen ze voor?

  • Welke jobboards zijn voor jou relevant en hoe maak je deze selectie?

  • Het opzetten van marketingcampagnes binnen jobboards.

  • Het optimaliseren van jobboard campagnes.

  • Praktische tips en tricks.

Voor wie

Deze training is voor alle recruiters en marketeers die werkzaam zijn in binnen recruitmentbranche. De uitdaging om nieuwe mensen te vinden is groter dan ooit. Voel jij dat ook? Tijd om iets anders te doen! Deze training omvat praktische kennis, maar ook een uitgebreide introductie: ervaring voor het volgen van deze training is dus niet vereist.

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een halve dag (3 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Studiemateriaal is inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

3 nov 2022

Halve dag

9:30 - 12.30

Utrecht

Nederlands

250 EUR

Schrijf je nu in!

7 feb 2023

Halve dag

9:30 - 12.30

Utrecht

Nederlands

250 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over Jobboard marketing? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.