Training: Content doormeten

Leer impact maken met het doormeten van content

Bijna elk bedrijf stopt veel tijd en energie in het produceren van content. Maar is het ook de juiste content? Content maak je altijd met een doel in je achterhoofd. Bijvoorbeeld je merkidentiteit te versterken, het binnenhalen van klanten of gewoon om mensen te inspireren. Om er achter te komen of dat stukje content waar je bloed, zweet en tranen in hebt gestopt ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt, moet je het wel doormeten. Hoe? Dat gaan we je uitleggen in deze training.

Resultaat

Na het volgen van deze training

  • Weet je precies wat smart content is en waar je dit kunt toepassen.

  • Heb je doelen gesteld om de impact van je content door te meten.

  • Heb je de juiste handvatten om je eigen doelen door te meten.

  • Weet je hoe je kunt experimenteren met content.

Programma

  • Introductie: wat is smart content?

  • Tools en tracking: wat heb je nodig om content goed te kunnen doormeten?

  • Praktijkvoorbeelden in Video, Google Ads, Offline media, Facebook, Instagram en Linkedin.

  • Experimenteren met copy in organische content, ads en website.

  • Het opstellen van doelen.

Voor wie

Deze training is voor junior- en medior marketeers, conversie specialisten, copywriters en marketing managers die meer inzicht willen krijgen in de impact van content. De training omvat naast praktische kennis ook een uitgebreide introductie: ervaring op het gebied van content doormeten is dus niet vereist.

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dag. Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Studiemateriaal is inbegrepen. Het helpt als je van te voren al doelen voor jezelf formuleert wat je wilt meten. Dit wordt besproken tijdens een intake met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

1 dag

9:30 - 16:30

Utrecht

Nederlands

595 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over het doormeten van content? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.