Training: Customer data platform

Creëer volledige controle over cross-channel klantdata met behulp van customer data platforms

Wist je dat organisaties die gebruik maken van inzichten in klantgedrag, gemiddeld 85% beter presteren in omzetgroei en meer dan 25% in brutomarge? Niet gek dus, dat customer data platforms wereldwijd snel populariteit aan het winnen zijn. Met behulp van een customer data platform kun je geavanceerde klantprofielen in kaart brengen die op talloze manieren kunnen bijdragen aan de groei van jouw business. Tijdens deze training leer je hoe het gebruik van een customer data platform kan bijdragen aan de groei van jouw business, waarin de klantervaring centraal staat.

Resultaat

Na het volgen van deze training

  • Weet je wat een customer data platform is en welke functionaliteiten deze biedt

  • Weet je hoe je de functionaliteiten binnen een customer data platform kunt inzetten voor het optimaliseren van klantdata

  • Begrijp je hoe je geavanceerde klantdata kunt inzetten bij het verbeteren van de online klantervaring

  • Weet je hoe je de gemiddelde customer lifetime value kunt verhogen door het gebruik van gepersonaliseerde klantprofielen

Programma

  • Introductie: wat is een customer data platform en wat kun je er mee?

  • Inventarisatie: welke customer data platforms zijn er en welke zijn relevant voor jouw business?

  • Functionaliteiten: welke functionaliteiten binnen een customer data platform kun je inzetten binnen jouw organisatie?

  • Welke issues binnen jouw organisatie kun je oplossen met behulp van een customer data platform?

  • Hoe kan een customer data platform bijdragen aan het verhogen van jouw customer lifetime value?

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die het gebruik van een customer data platform overweegt. Ook is de training relevant wanneer je al een customer data platform in gebruik hebt, maar nog niet de volledige potentie benut.

Wie is de trainer?

Colin Lansbergen is onze next-level MarTech grandmaster. Als COO & CTO van Direct Impact weet hij als geen ander hoe belangrijk het gebruik van technologie en data is binnen moderne organisaties. Daarnaast houdt hij ervan om mensen te inspireren en businesses naar een hoger level te tillen met behulp van geavanceerde MarTech oplossingen.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Lunch en studiemateriaal zijn inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer om je leerdoelen te bespreken.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

3 uur

9.30 - 12.30

Utrecht

Nederlands

295 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over customer data platforms? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.