Workshop: E-category Management

Groei je e-commerce business met category management

Category management is een vak op zich. Het vormt de basis van je e-commerce business. Of het nu gaat om je assortiment, je positionering, de processen, bouwstenen of logistieke operatie, het begint allemaal bij category management. Category management is fundamenteel, maar ontwikkelt zich net zo rap als de rest van het digitale landschap. De uitdaging zit hem dan ook niet uitsluitend in het beschikken over de juiste expertise: meegroeien met alle economische, maatschappelijke en digitale ontwikkelingen is minstens zo belangrijk. Hoe? Dat leer je tijdens deze uitgebreide workshop.

Resultaat

Na het volgen van deze training

  • Weet je wat category- en formula management is, waarom het een belangrijk fundament is voor je business en hoe je het efficiënt kunt inzetten

  • Weet je precies welke aspecten belangrijk zijn bij het definiëren van je assortiment

  • Ben je in staat om category- en formulamanagement in te zetten om het juiste aanbod bij de juiste persoon op het juiste moment te krijgen

  • Ben je in staat klantdata efficiënt in te zetten binnen category management

  • Heb je praktijkervaring opgedaan in het positioneren van jouw formule

Programma

  • Category management: introductie en definities

  • Formula management: assortiment en positionering

  • Formula management: proces en bouwstenen

  • Customer first, product second: waarom de klant centraal stellen zo belangrijk is

  • Customer first, product second: praktijkgerichte opdracht

Voor wie

Dit is een next-level e-commerce workshop en is op het lijf geschreven voor de rasechte vakidioten onder ons. Gezien de complexiteit van deze workshop is enige kennis van e-commerce aangeraden. 

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dagdeel (4 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Studiemateriaal is inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

4 uur

9:30 - 13:30

Utrecht

Nederlands

350 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over category management? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.