Training: Business Intelligence voor e-commerce

Leer hoe je BI kan inzetten om jouw doelen te behalen. It’s all in the data!

In steeds meer e-commerce organisaties staat data centraal in het maken van beslissingen. Minder op gevoel en meer op basis van beschikbare echte data. In deze training nemen we je mee in de belangrijkste elementen van data gedreven werken en leer je zelf aan de slag te gaan met data door een dashboard te bouwen. Neem je data mee naar deze training, zodat je de deur uitloopt met direct resultaat. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer om je leerdoelen te bespreken, zo weten we zeker dat de training past bij jouw behoefte.

Resultaat

Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen, dat jij tijdens onze training met grandmaster Job leert over:

 • We starten met de theoretische basis van Business Intelligence (BI) voor e-commerce.

 • We nemen de operationele kant van BI door en hoe je dit kan implementeren in je eigen organisatie.

 • We geven je de praktische kennis die je nodig hebt om een dashboard te bouwen.

Daarnaast geeft Job je genoeg handvaten mee, zodat je de dag na de training direct aan de slag kan. Bij The Reboot Society zijn we niet alleen van het inspireren, maar willen we dat jij direct aan de slag kunt.

Programma

 • Doorlopen van theorie BI.

 • Doorlopen van mogelijke BI strategie.

 • Bespreken basisprincipes.

 • Individueel aan de slag met het bouwen van een dashboard.

 • Feedback door Job op dashboard en implementatie.

Voor wie

De training is voor iedereen die beter wilt worden in het begrijpen van complexe data.. De meeste deelnemers hebben een achtergrond in e-commerce, data analyse, marketing, finance, HR en/of logistiek. Heeft jouw organisatie een bak met data maar weet je niet wat je ermee kunt of wil je juist veel meer met data gaan doen! Dan is de training Business Intelligence wat voor jou!

Wie is de trainer?

De trainer is Jop van Hooft. Samen met zijn team verzorgt Jop van Hooft business intelligence oplossingen voor e-commerce organisaties. Hij is nu 4 jaar eigenaar van MeerMetData.nl en helpt zijn klanten met het opzetten van een datawarehouse, management rapportages, tv dashboard  en nog veel meer cruciale instrumenten voor data gedreven organisatie. Jop verzorgt inzichten voor onder meer Coolblue, Bijenkorf, Otrium, Plein.nl, XXL-nutrition, Travelbags, Ledstores, Toppy, Flinndal, Maxima Holland en Bamigo. Tijdens zijn trainingen deelt Jop zijn enthousiasme voor data met alle deelnemers. Met onverwachte invalshoeken en toegankelijke stappen neemt hij je mee in de wereld van Business Intelligence.

Handig om te weten

 • Deze training is in Utrecht. Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig.

 • Lunch en studiemateriaal zijn inbegrepen.

 • Neem je beschikbare data mee naar de training, zodat je zelf aan de slag kunt met een dashboard bouwen.

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer om je leerdoelen te bespreken, zo weten we zeker dat de training past bij jouw behoefte.

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over data of dashboards bouwen? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.