Strategiesessie: Hoe zet je optimaal jouw data in

Data uit e-commerce omzetten in acties

Er is veel data bij e-commerce organisaties, maar een groot deel wordt meestal niet gebruikt, of ligt opgeslagen in silo’s. De kunst van Business Intelligence is deze silo’s open te breken en een helikopterview van je organisatie te geven. Dit zorgt dat je de touwtjes stevig in handen kan houden, en je beslissingen kan staven aan data.

Na het volgen van deze sessie loop je naar buiten met een strategisch plan Business Intelligence.

Programma

  • Data strategie voor e-commerce

Voor wie

Meest geschikt voor e-commerce managers/directie. Ook interessant voor Data analisten, Marketing managers, Finance managers, HR managers & Logistiek managers.

Wie is de trainer?

De trainer is Jop van Hooft. Samen met zijn team verzorgt Jop van Hooft business intelligence oplossingen voor e-commerce organisaties. Hij is nu 4 jaar eigenaar van MeerMetData.nl en helpt zijn klanten met het opzetten van een datawarehouse, management rapportages, tv dashboard  en nog veel meer cruciale instrumenten voor data gedreven organisatie. Jop verzorgt inzichten voor onder meer Coolblue, Bijenkorf, Otrium, Plein.nl, XXL-nutrition, Travelbags, Ledstores, Toppy, Flinndal, Maxima Holland en Bamigo. Tijdens zijn trainingen deelt Jop zijn enthousiasme voor data met alle deelnemers. Met onverwachte invalshoeken en toegankelijke stappen neemt hij je mee in de wereld van Business Intelligence.

Handig om te weten

Deze strategiesessie is online of in Delft. De sessie kan bestaan uit maximaal 3 deelnemers van dezelfde (e-commerce) organisatie.

Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Neem je beschikbare data mee naar de sessie, zodat je na afloop naar buiten kunt lopen met een strategisch plan. Voorafgaand aan de strategiesessie vindt een intake plaats met de trainer om je leerdoelen te bespreken.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in

In overleg

3 uur

In overleg

Online of Delft

Nederlands

600 EUR

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.