Training: Google Ads advanced

Til jouw relatie met Google ads naar het volgende niveau

Jij bent al een tijdje bezig met SEA, maar de groei stokt. Wat nu? Google Ads heeft nog wel de nodige geheimen voor je. Je hebt zelf (of met een eerdere basistraining) leren drijven, maar bent nog niet in staat om echt goed te zwemmen. Wij helpen je met het zetten van de volgende stap! Met deze training geeft onze SEA grandmaster je de handvaten om jouw Google Ads campagnes verder te optimaliseren en jouw SEA kennis te vergroten. Ben je klaar om (nog) meer resultaat te boeken?

Resultaat

Wij kunnen met 100% zekerheid zeggen, dat jij na onze training wegloopt met kennis over:

 • Het monitoren en optimaliseren van zoekcampagnes als een pro 

 • De nieuwste functionaliteiten en mogelijkheden van Google Ads

 • Hoe jij je Shopping-feed tot in perfectie kan optimaliseren

Een training bij The Reboot Society is altijd zo opgezet dat jij morgen aan de slag kunt met wat je geleerd hebt. Niet alleen inspiratie, maar concrete tips & tricks. 

Programma

 • Verdieping op monitoring en analyseren.

 • Nieuwe Google Ads functionaliteiten & tools.

 • Hoe bepaal je een geavanceerde SEA-strategie?.

 • Feed management & optimalisatie.

Voor wie

Deze training is voor junior/medior SEA-specialisten en marketeers (vanaf +/- 1 jaar ervaring) die op zoek zijn naar een verdiepingsslag in hun Google Ads-kennis. We besteden geen tijd aan iets wat jij al (dagelijks) gebruikt binnen Google, maar deze training focust zich juist op hoe jij de volgende stap kunt zetten met jouw campagnes. We duiken gezamenlijk in de huidige stand van zaken van jouw ads en tijdens deze training deelt grand master Martijn zijn tips hoe jij jouw campagnes kunt verbeteren. Je kunt als voorwerk vast een rapportage maken over clicks/views/CPC, zodat je goed weet wat jouw startpunt is. 

Voor deze training is het niet vereist om de Google Ads Beginner training te hebben gevolgd bij The Reboot Society. 

Wie is de trainer?

Martijn Verhoef heeft ruim 6 jaar expertise als SEA-specialist en heeft zowel aan de bureauzijde als aan de klantzijde veel ervaring opgebouwd. In zijn carrière heeft hij veel verschillende type projecten gedraaid. Van de bakker om de hoek tot grote multinationals met miljoenen euro’s advertentiebudget. Tegenwoordig is hij Senior SEA Specialist bij Direct Impact.

Handig om te weten

 • Voor deze training is een laptop vereist

 • De training neemt een halve dag in beslag

 • Koffie, Thee, Fris en versnaperingen worden verzorgd door The Reboot Society

 • De groep bestaat uit maximaal 8 personen

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

3 uur

9:30 - 12:30

Utrecht

Nederlands

250 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over Google Ads? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.