Training: Indeed marketing

Vind de ideale kandidaat met behulp van Indeed

Als recruitment marketeer weet je precies hoe belangrijk het is om gebruik te maken van jobboards. Indeed is op dit moment het grootste jobboard in de markt. Niet gek dus dat het van cruciaal belang is om scherp te blijven wanneer het aankomt op Indeed. Tijdens deze training leer hoe je de ideale kandidaat kunt vinden met behulp van de mogelijkheden die het succesvolle platform biedt.

Resultaat

Na het volgen van deze training

  • Begrijp je hoe de kandidaatreis binnen Indeed eruit ziet.

  • Weet je welke verschillende campagnetypen er zijn binnen Indeed en welke het beste aansluit op jouw doel als recruiter/marketeer.

  • Weet je van A-Z hoe je een Indeed campagne opzet.

  • Kun je Indeed campagnes beheren en optimaliseren.

Programma

  • Introductie Indeed: hoe onderscheidt Indeed zich van de andere beschikbare jobboards?

  • Dashboard: wat is het Indeed dashboard en hoe werkt het?

  • Het opzetten van marketingcampagnes binnen Indeed.

  • Het optimaliseren van Indeed campagnes.

  • Praktische tips en tricks.

Voor wie

Deze training is voor alle marketeers die werkzaam zijn in binnen recruitmentbranche. De training omvat praktische kennis, maar ook een uitgebreide introductie. Ervaring voor het volgen van deze training is dus niet vereist: enige kennis van jobboards helpt mee.

Wie is de trainer?

De trainer is Jeffrey Hamelink. Jeffrey heeft nu zijn eigen bedrijf Direct Impact, waar hij vooral mensen wil helpen en inspireren om hun doelen te bereiken binnen groeimarketing en automatisering. Jeffrey heeft een berg aan kennis over het opzetten van recruitment campagnes in de breedste zin van het woord. Hij kan recruiters en arbeidscommunicatie specialisten verder helpen met optimalisaties in de funnel. Jeffrey vertelt tijdens deze training al zijn tips & tricks. Hij heeft meerdere projecten uitgevoerd bij het opzetten van de digitale basis voor veel verschillende organisaties in verschillende branches.

Handig om te weten

Deze training is in Utrecht. De studiebelasting is een dagdeel (4 uur). Voor het volgen van de training heb je een laptop nodig. Studiemateriaal is inbegrepen. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer.

Direct aanmelden

Schrijf je nu in!

n.n.b.

4 uur

9:30 - 13:30

Utrecht

Nederlands

395 EUR

Maatwerk & incompany

Samen met je collega's meer leren over Indeed marketing? Volg deze training dan met je team. Het programma wordt aangepast zodat het aansluit bij jouw organisatie en mensen. Ontdek onze mogelijkheden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.