Brown Paper sessie

Het is niet altijd duidelijk tegen welke problemen (potentiele) klanten aanlopen en in hoeverre deze matchen met de huidige oplossingen die je als organisatie biedt. Om deze reden hebben we de brown paper sessies in het leven geroepen: strategische 1-op-1 sessies met onze top notch trainers, die precies weten hoe je deze cruciale aspecten duidelijk in kaart brengt.

Brown paper what? Het doel van onze brown paper sessie is vastleggen waar nou exact de waarde ligt voor zowel jouw bedrijf als voor de klant - en hoe je deze aspecten keer op keer centraal stelt. Om dit zo goed mogelijk in kaart te brengen, maken we gebruik van de welbekende value proposition en business canvas modellen. Het resultaat? Je kan morgen aan de slag met wat je vandaag geleerd hebt. 

Onze brown paper sessies duren gemiddeld 3 uur. Wat krijg je hier precies voor terug?

  • Een diepgravende sparsessie met onze trainers waar we kritisch kijken naar je huidige model en elke aanname die hierachter schuilgaat.

  • Een heldere visie op de huidige klantbehoeften en inspirerende ideeën voor mogelijke correcties in je propositie.

  • Beter begrip voor de kern van je business model en in hoeverre deze matcht met klantbehoeften.

  • Een digitale versie van de business canvas en value propositie modellen die we tijdens de brown paper sessie hebben uitgewerkt.

  • Een overzicht van de belangrijkste conclusies en actiepunten.

Meer informatie over de Brown Paper sessie?

Renee neemt graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem zelf contact op via hello@therebootsociety.com of 085-000 3864.

Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.