Bier & pizza sessie

Jij wilt geinspireerd worden, nieuwe dingen leren en voorop blijven lopen binnen je vakgebied. Die enorme ambitie snappen wij bij The Reboot Society als geen ander. Alleen, waar haal je de tijd vandaan? Meetings met klanten, je team en een oneindige backlog met operationele taken zorgen ervoor dat je niet zoveel tijd kunt besteden aan je eigen ontwikkeling als dat je eigenlijk zou willen, right? Wrong! Lees snel verder.

Bij The Reboot Society hebben we gedacht aan een passende oplossing voor iedereen die zich wel wilt blijven ontwikkelen, maar hier eigenlijk de tijd niet voor kan vinden. Maak kennis met onze bier & pizza sessies. Klinkt leuk, is het ook. Tijdens onze bier & pizza sessies ga je (na werktijd) op een informele manier sparren met onze vakexperts. En we hebben een hoop vakexperts binnen The Reboot Society, dus naast een enorme dosis nieuwe inspiratie kun je ook rekenen op een top notch spreker die jouw van de belangrijkste ontwikkelingen, tips en tricks en oplossingen voorziet. Dit allemaal onder het genot van, je raadt het al, bier & pizza. Dit hoef je overigens niet te letterlijk te nemen: als jij en je team liever een ander aperitief waarderen regelen we dat gewoon. Waar het om gaat is dat jij aan het einde van de training niet alleen een shitload aan nieuwe kennis hebben opgedaan, maar dat je ook een fijne, ontspannen dag hebt gehad waar je van hebt kunnen genieten. Onze bier & pizza sessies duren gemiddeld twee uur en vinden plaats bij de Dotslash Event Space Utrecht.

Meer informatie over onze Bier & pizza sessies? Of wil je er samen met ons een sessie organiseren? Renee neemt graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem zelf contact op via hello@therebootsociety.com of 085-000 3864.

Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.