Reboot your digital brain

Training: Funnel optimalisatie voor staffing organisaties

28 november of 7 maart
Als recruitment marketeer of specialist arbeidscommunicatie, ben je vaak geneigd om je blind te staren op het verhogen van de instroom van nieuwe kandidaten. Stel, je vacatures worden bekeken en je hebt ook best wat kandidaten in de pijplijn. Maar je krijgt het niet altijd voor elkaar om deze kandidaten om te zetten naar nieuwe collega’s. Balen! Wij weten dat het nog belangrijker is dat dit talent ook daadwerkelijk converteert. Je hebt immers (vaak) betaald om hen aan te trekken, ze vallen hoogstwaarschijnlijk binnen je doelgroep én je hebt ze al weten te triggeren. Tijdens deze training leer je hoe je door het evalueren en aanpassen van je touchpoints je conversieratio kan verhogen, gericht op de staffing branche. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Training: Facebook & Instagram Advertising (basis)

Iedereen kan adverteren op Facebook en Instagram. Door te adverten op Facebook bereik je je jouw prefecte doelgroep. Maar hoe pak je dit aan? In deze training zet je de eerste stappen in de wonderlijke wereld van Facebook Business Manager.

Training: SEO

Dat Search Engine Optimization (SEO) een hele krachtige manier is om meer bezoekers te genereren, weet je waarschijnlijk al een tijdje. Het grootste voordeel van SEO is dat - mits je de juiste strategie toepast - je ontzettend veel organisch (lees: zonder te betalen voor klikken) verkeer kunt binnenhalen. Het is cruciaal om je in SEO te blijven verdiepen, aangezien de algoritmen voortdurend worden aangepast. Tijdens deze training leer je de belangrijkste aspecten van het vak en krijg je handvatten om je SEO-kennis te blijven ontwikkelen.

Training: Social Advertising

Elke dag zijn er wereldwijd miljarden mensen die gebruik maken van social media. Sommigen simpelweg omdat ze willen zien wat hun vrienden doen, anderen om te zien wat hun favoriete merken, zangers of atleten doen. Genoeg gebruikers dus. Daarnaast verzamelen de social media platformen ontzettend veel klantdata, waarmee jij gericht kunt targeten op jouw doelgroep. Met social media kun je een enorme bekendheid creëren waarmee jouw conversies de lucht in schieten. Hoe? Dat leer je tijdens onze training.

Training: Conversie-verhogend schrijven

Tijdens deze training leer je hoe je een verhaal authentiek, consistent en krachtig over de bühne krijgt. Hoe integreren we dit verhaal over alle media heen? Op een manier die Google ook weet te waarderen waardoor jouw bedrijf organisch de concurrentie voorblijft. Klinkt eenvoudig, is het niet. Maar wel enorm boeiend en belangrijk. In deze training ga je samen met de trainer aan de slag om de creativiteit te kietelen en het verhaal van jouw organisatie nog scherper op papier te krijgen.

Training: Marketplaces

Marketplaces zijn niet meer weg te denken uit het (r)e-tail landschap. Bol.com, Amazon en Alibaba zijn enkele voorbeelden van deze sales outlets, waar miljoenen retailers, fabrikanten en zelfs individuen verkopen. Wil jij ook profiteren van de geboden technologie en de enorme bezoekersaantallen? Meld je dan nu aan voor onze Marketplaces training en maak kennis met de eindeloze mogelijkheden.

Training: Conversie optimalisatie

Je wilt je conversies een boost geven. Maar waar te beginnen? Je kent het waarschijnlijk wel, iedereen in je omgeving heeft er een stellige mening over. Pagina moet anders! Knop moet anders! Tja. En nu? Testen natuurlijk! Binnen het onderwerp conversie optimalisatie geven we je handvatten hoe en waar te beginnen met data analyseren en hoe je je groeipotentie transparant maakt. Daarna overtuig je iedereen met je inzichten.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.