Reboot your digital brain

Training: Talentpooling

8 december of 4 april
Je wilt de allerbeste kandidaten vinden voor je organisatie, dat begrijpen wij maar al te goed. En niet alleen wil je ze vinden, nee, je wilt ze binnen jouw organisatie hebben. Tijd om te werken aan je talentpool. Een talent pool is een database met potentiële kandidaten voor vacatures. Een goed onderhouden talentpool biedt talloze voordelen met betrekking tot je kandidaat management. Zo kun je je kandidaten beter benaderen, processen beter timen en meer geschikte kandidaten vinden. In deze tijd wil je juist investeren in de kandidaten die je al kent. Hoe? Dat leer je tijdens deze training.

Training: Funnel optimalisatie voor staffing organisaties

28 november of 7 maart
Als recruitment marketeer of specialist arbeidscommunicatie, ben je vaak geneigd om je blind te staren op het verhogen van de instroom van nieuwe kandidaten. Stel, je vacatures worden bekeken en je hebt ook best wat kandidaten in de pijplijn. Maar je krijgt het niet altijd voor elkaar om deze kandidaten om te zetten naar nieuwe collega’s. Balen! Wij weten dat het nog belangrijker is dat dit talent ook daadwerkelijk converteert. Je hebt immers (vaak) betaald om hen aan te trekken, ze vallen hoogstwaarschijnlijk binnen je doelgroep én je hebt ze al weten te triggeren. Tijdens deze training leer je hoe je door het evalueren en aanpassen van je touchpoints je conversieratio kan verhogen, gericht op de staffing branche. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Training: Jobboard marketing

3 november of 7 februari
Als recruiter of recruitment marketeer is het ontzettend belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden die jobboards bieden. Op dit moment is jobboard marketing zelfs dé meest geprezen manier voor het aantrekken van nieuw talent. Veel jobboards hebben een enorme naamsbekendheid en een groot bereik, waar jij goed gebruik van kunt maken. Na deze training weet je precies hoe je jobboards efficiënt kunt inzetten voor het aantrekken van kandidaten. Ben jij klaar om nieuwe talent aan je te binden?

Training: Business Intelligence voor e-commerce

In steeds meer e-commerce organisaties staat data centraal in het maken van beslissingen. Minder op gevoel en meer op basis van beschikbare echte data. In deze training nemen we je mee in de belangrijkste elementen van data gedreven werken en leer je zelf aan de slag te gaan met data door een dashboard te bouwen. Neem je data mee naar deze training, zodat je de deur uitloopt met direct resultaat. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats met de trainer om je leerdoelen te bespreken, zo weten we zeker dat de training past bij jouw behoefte.

Training: Online persuasion & copywriting

8 november
Je wil graag betere en effectieve websites, landingspagina’s, nieuwsbrieven en campagnes voor social media maken? Hoe dan? Door de praktische handvatten van Martin van Kranenburg, dé koning van online persuasion, die je tijdens de training Online persuasion & copywriting krijgt. Vol energie, humor en met praktische tips laat hij je ervaren hoe je met kleine aanpassingen binnen 48 uur meer resultaat kan boeken. Onmisbaar voor elke marketeer, copywriter, conversie specialist of communicatieprofessional. Onze belofte: ”Doe niet wat je deed, zodat je meer krijgt wat je kreeg’’

Training: Google Ads advanced

Jij bent al een tijdje bezig met SEA, maar de groei stokt. Wat nu? Google Ads heeft nog wel de nodige geheimen voor je. Je hebt zelf (of met een eerdere basistraining) leren drijven, maar bent nog niet in staat om echt goed te zwemmen. Wij helpen je met het zetten van de volgende stap! Met deze training geeft onze SEA grandmaster je de handvaten om jouw Google Ads campagnes verder te optimaliseren en jouw SEA kennis te vergroten. Ben je klaar om (nog) meer resultaat te boeken?

Training: Google Ads beginner

Voor SEA grandmaster Martin hebben online advertenties geen geheimen meer en hij deelt zijn kennis met jou. In deze training leer je de basis van SEA en hoe je op de door jou gestelde doelen Google Ads inzet. Jij kunt morgen aan de slag met het maken van de juiste advertenties voor jouw bedrijf. Ben jij klaar om te groeien?

Webinar: Datagedreven e-commerce

In een datagedreven organisatie moét data centraal staan in het maken van beslissingen. In dit webinar gaan we het hebben over de bouwstenen van Business Intelligence. Deze zijn nodig om de data binnen je gehele bedrijf inzichtelijk te maken.

Training: de Metaverse

De Metaverse. Grote kans dat het nog niet zo gek lang geleden is dat je hier voor het eerst wat over hoorde. De opkomst van de Metaverse is een van de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale wereld, maar daarmee ook een van de meestbelovende. Onze Metaverse grandmasters nemen je mee in de nieuwe wereld. Wat is het? Wat kun je ermee? Hoe gaat het voor verandering zorgen? Laat je inspireren tijdens onze Metaverse training.

Training: Customer data platform

Wist je dat organisaties die gebruik maken van inzichten in klantgedrag, gemiddeld 85% beter presteren in omzetgroei en meer dan 25% in brutomarge? Niet gek dus, dat customer data platforms wereldwijd snel populariteit aan het winnen zijn. Met behulp van een customer data platform kun je geavanceerde klantprofielen in kaart brengen die op talloze manieren kunnen bijdragen aan de groei van jouw business. Tijdens deze training leer je hoe het gebruik van een customer data platform kan bijdragen aan de groei van jouw business, waarin de klantervaring centraal staat.

Workshop: E-category Management

Category management is een vak op zich. Het vormt de basis van je e-commerce business. Of het nu gaat om je assortiment, je positionering, de processen, bouwstenen of logistieke operatie, het begint allemaal bij category management. Category management is fundamenteel, maar ontwikkelt zich net zo rap als de rest van het digitale landschap. De uitdaging zit hem dan ook niet uitsluitend in het beschikken over de juiste expertise: meegroeien met alle economische, maatschappelijke en digitale ontwikkelingen is minstens zo belangrijk. Hoe? Dat leer je tijdens deze uitgebreide workshop.

Training: A/B testen

Maken we die checkout knop groen? Rood? Paars? Je kunt het aan iedereen vragen, maar waar kun je nu echt op vertrouwen? Juist, data. Met A/B testen kun je significante data verzamelen van vrijwel al je marketingactiviteiten. Beslissingen nemen met significante data is niet alleen veel leuker, maar ook cruciaal voor je conversie optimalisatie. Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor deze training en neem afscheid van de H.I.P.P.O. (HIghest Paid Persons Opinion).

Strategiesessie: Hoe zet je optimaal jouw data in

Er is veel data bij e-commerce organisaties, maar een groot deel wordt meestal niet gebruikt, of ligt opgeslagen in silo’s. De kunst van Business Intelligence is deze silo’s open te breken en een helikopterview van je organisatie te geven. Dit zorgt dat je de touwtjes stevig in handen kan houden, en je beslissingen kan staven aan data.

Training: Conversie optimalisatie

Je wilt je conversies een boost geven. Maar waar te beginnen? Je kent het waarschijnlijk wel, iedereen in je omgeving heeft er een stellige mening over. Pagina moet anders! Knop moet anders! Tja. En nu? Testen natuurlijk! Binnen het onderwerp conversie optimalisatie geven we je handvatten hoe en waar te beginnen met data analyseren en hoe je je groeipotentie transparant maakt. Daarna overtuig je iedereen met je inzichten.

Training: Content doormeten

Bijna elk bedrijf stopt veel tijd en energie in het produceren van content. Maar is het ook de juiste content? Content maak je altijd met een doel in je achterhoofd. Bijvoorbeeld je merkidentiteit te versterken, het binnenhalen van klanten of gewoon om mensen te inspireren. Om er achter te komen of dat stukje content waar je bloed, zweet en tranen in hebt gestopt ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt, moet je het wel doormeten. Hoe? Dat gaan we je uitleggen in deze training.

Training: Indeed marketing

Als recruitment marketeer weet je precies hoe belangrijk het is om gebruik te maken van jobboards. Indeed is op dit moment het grootste jobboard in de markt. Niet gek dus dat het van cruciaal belang is om scherp te blijven wanneer het aankomt op Indeed. Tijdens deze training leer hoe je de ideale kandidaat kunt vinden met behulp van de mogelijkheden die het succesvolle platform biedt.

Training: Facebook & Instagram Advertising (basis)

Iedereen kan adverteren op Facebook en Instagram. Door te adverten op Facebook bereik je je jouw prefecte doelgroep. Maar hoe pak je dit aan? In deze training zet je de eerste stappen in de wonderlijke wereld van Facebook Business Manager.

Training: Google Analytics voor Recruitment

31 maart, Rotterdam
Tijdens deze training leer je arbeidsmarktcommunicatie inspanningen goed meetbaar te maken en kun je echte inzichten halen uit Google Analytics.

Training: Social Advertising

Elke dag zijn er wereldwijd miljarden mensen die gebruik maken van social media. Sommigen simpelweg omdat ze willen zien wat hun vrienden doen, anderen om te zien wat hun favoriete merken, zangers of atleten doen. Genoeg gebruikers dus. Daarnaast verzamelen de social media platformen ontzettend veel klantdata, waarmee jij gericht kunt targeten op jouw doelgroep. Met social media kun je een enorme bekendheid creëren waarmee jouw conversies de lucht in schieten. Hoe? Dat leer je tijdens onze training.

Training: SEO

Dat Search Engine Optimization (SEO) een hele krachtige manier is om meer bezoekers te genereren, weet je waarschijnlijk al een tijdje. Het grootste voordeel van SEO is dat - mits je de juiste strategie toepast - je ontzettend veel organisch (lees: zonder te betalen voor klikken) verkeer kunt binnenhalen. Het is cruciaal om je in SEO te blijven verdiepen, aangezien de algoritmen voortdurend worden aangepast. Tijdens deze training leer je de belangrijkste aspecten van het vak en krijg je handvatten om je SEO-kennis te blijven ontwikkelen.

Training: Vacatureteksten schrijven

Het schrijven van een goede vacaturetekst is een vak apart. Je moet de kandidaten naar je vacature weten te krijgen, de juiste tone of voice weten te vinden om kandidaten te interesseren, veel relevante informatie verwerken in een kleine lap tekst en alsof dat nog niet genoeg is: testen en evalueren. Want hoe weet je anders of alle bloed, zweet en tranen die je in de vacaturecontent hebt gestopt ook daadwerkelijk wat opleveren?

Training: Marketplaces

Marketplaces zijn niet meer weg te denken uit het (r)e-tail landschap. Bol.com, Amazon en Alibaba zijn enkele voorbeelden van deze sales outlets, waar miljoenen retailers, fabrikanten en zelfs individuen verkopen. Wil jij ook profiteren van de geboden technologie en de enorme bezoekersaantallen? Meld je dan nu aan voor onze Marketplaces training en maak kennis met de eindeloze mogelijkheden.

Training: Conversie-verhogend schrijven

Tijdens deze training leer je hoe je een verhaal authentiek, consistent en krachtig over de bühne krijgt. Hoe integreren we dit verhaal over alle media heen? Op een manier die Google ook weet te waarderen waardoor jouw bedrijf organisch de concurrentie voorblijft. Klinkt eenvoudig, is het niet. Maar wel enorm boeiend en belangrijk. In deze training ga je samen met de trainer aan de slag om de creativiteit te kietelen en het verhaal van jouw organisatie nog scherper op papier te krijgen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.