Masterclasses

Als specialist is het belangrijk om door te blijven leren binnen je vakgebied. De wereld om ons heen verandert, de kennis die nodig is om een vak als specialist uit te voeren daarmee ook. Soms is het lastig inschatten welke kennis nou precies relevant is binnen je specialisme. Onze masterclasses kunnen hierbij helpen: een uitgebreide deepdive op een specifiek onderwerp waarmee echte vakspecialisten weer helemaal op scherp worden gezet.

Masterclasses dus. Tijdens onze masterclass maak je als specialist een uitgebreide deepdive binnen je vakgebied. Zo leer je niet alleen meer over je vak, maar leer je ook waarom bepaalde aspecten zo belangrijk zijn. Onze masterclasses worden gegeven door rasechte grandmasters die platgezegd met hun voeten in de modder staan. Zo leer je niet alleen wat echt relevant is: je krijgt er ook interessante praktijkkennis voor terug. Onze masterclasses duren gemiddeld 3-6 uur, afhankelijk van het onderwerp. De masterclasses kunnen zowel worden bijgewoond vanaf ons kantoor in Utrecht als online. Omdat de grandmasters voornamelijk aan het woord zijn is het mogelijk om de masterclasses in grotere groepen te volgen. Alle masterclasses hebben een limiet van 20 deelnemers. Wat krijg je voor deze masterclasses terug?

  • Een uitgebreide deepdive op een specialisme, gegeven door een echte vakexpert.

  • Belangrijke theoretische kennis om je specialisme verder uit te breiden.

  • Praktijkvoorbeelden van belangrijke trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Meer informatie over onze masterclasses?

Renee neemt graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem zelf contact op via hello@therebootsociety.com of 085-000 3864.

Meer informatie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.